Plattegrond en tijdsschema online

Achter de schermen zijn we druk bezig met de laatste voorbereidingen voor het festival. Nog een week en dan veranderen de Botanische Tuinen op het Utrecht Science Park in een festivalterrein voor jong en oud! Meer dan 50 activiteiten, workshops en optredens staan dan voor je klaar!

Het festivalterrein bevindt zich op een oud fort, ingericht als een Botanische Tuin. Alles bloeit en groeit en ziet er momenteel prachtig uit! Maar vrees niet, er zijn 3 festivalvelden waar kinderen lekker hun gang kunnen gaan zonder dat ze de plantjes vertrappen! ?

Plattegrond en indeling terrein
Om iedereen goed te laten zien wat er allemaal te doen is, hebben we een plattegrond gemaakt, waarop je het festivalterrein kunt zien. Je komt binnen via de entree aan de Harvardlaan, hier is een fietsenstalling en vanaf de P & R is dit ook de dichtstbijzijnde entree. Let er even op dat je hier naartoe navigeert, want de normale entree zit eigenlijk aan de andere kant van de tuin.

Er zijn 3 velden. Veld 1 is het hoofdveld, hier vind je het podium, food & drinks, de informatiestand van Bier en Appelsap, de zweefmolen, maar bijvoorbeeld ook de tenten van Bookspot, UCK en Partou. Het circusgedeelte en de sport & spel area. Veel te doen dus!

Op Veld 2 kun je het theater bezoeken, daar staat de tipi waar de muziekworkshops en het optreden van Jasper Smit is, de wobbelyoga, maar ook de creatieve tent kun je hier vinden. Met uiteraard ook een bar en wat lekkers om te eten.

Veld 3 is het terrein voor de natuur & wetenschapsactiviteiten. Slijm maken met Modderlab, de proefjes met het Universiteitsmuseum en het BuitenLaboratorium van Professor Loep staan hier. Slootje Prutten en de boswachter van Staatsbosbeheer vind je hier ook. En de speurtocht in de Botanische Tuinen start vanaf dit veld.

plattegrond bier en appelsap festival hemelvaart botanische tuinen utrecht

Op mobiel is dit plaatje wellicht niet goed te zien, bekijk hier de pdf.

Tijdsschema
In de tijdstabel kun je zien hoelaat de activiteiten beginnen of dat het doorlopend is. Wees vooral op tijd bij de workshops en theatervoorstellingen in het theater, de tipi, de Bookspot tent, bij het UCK of de Vrijstaatcaravan. Die starten op tijd. Bij andere activiteiten kun je gewoon aanschuiven! Mochten er wijzigingen zijn in het schema, dan geven we dat op de dag zelf aan bij de entree, bij de informatiestand en bij de locaties zelf, staat ook een bord met de starttijden. Dus check het eventjes!

timetable tijdtabel bier en appelsap festival hemelvaart utrecht botanische tuinen

Op mobiel is dit plaatje wellicht niet goed te zien, bekijk hier de pdf.

Kun je nou iets niet vinden, heb je advies nodig over het programma of heb je zin om even te buurten, kom dan even langs in de Huiskamer van Bier en Appelsap, we staan voor je klaar om je te helpen! En je krijgt bij de entree trouwens een programmaboekje met de plattegrond en het schema, dus je hoeft het niet te printen en mee te nemen!

Heb je nog vragen, kijk dan eventjes in de Veelgestelde Vragen op de festivalwebsite. Hier kun je ook terecht voor kaartverkoop en informatie over het programma.