Eerste namen en activiteiten Bier en Appelsap Festival

Op donderdag 10 mei, Hemelvaartsdag, kunnen jong en oud gaan genieten van heel veel toffe activiteiten tijdens het Bier en Appelsap Festival in de Botanische Tuinen in Utrecht.

Het programma is onderverdeeld in 6 thema’s: circus, wetenschap, muziek/theater, natuur, creatief en sport en spel. Natuurlijk hebben we al heel veel leuke partijen vastgelegd die tijdens het festival mooie activiteiten gaan verzorgen!

Vorig jaar werd er met veel enthousiasme op los getimmerd bij Professor Loep. Gerdy en haar professors mogen ook dit jaar niet ontbreken om met de kids aan de slag te gaan. Circus Snor is ook een oude bekende. We kunnen allemaal weer rijden op een een-wieler of met de diabolo aan de gang. Utrecht Natuurlijk is aanwezig met schepnetten en materialen om te ontdekken wat er nou eigenlijk in de sloot leeft.

Bier en Appelsap Festival terugblik 2017

Staatsbosbeheer is met boswachters aanwezig om je meer over de natuur te vertellen. De Muziekfabriek gaat met de allerkleinsten aan de slag tijdens Muziek op Schoot en de eerste noten leer je tijdens de Notenkrakers. Opera Tralala laat zien dat opera ook tof is voor kids. En met de Vrijstaat kun je meedoen aan een theaterworkshop.

Doe de speurtocht in de Botanische Tuinen, dans er lekker op los tijdens de Silent Disco en rust uit bij het kampvuur terwijl je een broodje bakt en geniet van een koud biertje (of appelsap natuurlijk)!

De komende dagen en weken maken we nog veel meer leuke activiteiten bekend. Houd deze website en ons Facebookevenement in de gaten. Kaartjes kun je nu al reserveren. Tot donderdag 10 mei!

Bier en Appelsap Festival terugblik 2017