Deelnemer uitgelicht: Circus Snor

Nog iets minder dan 2 maanden en dan is het tijd voor het Bier en Appelsap Festival! Dit jaar in de Botanische Tuinen in Utrecht. Lekker op fietsafstand van de binnenstad van Utrecht, maar ook goed bereikbaar met OV en de auto. We gaan beginnen met het voorstellen van de partijen die je kunt vinden op het festival!

Als allereerste Circus Snor. Circusdirecteur Jasper was met zijn oefenpiste al aanwezig op het feestje ter ere van het 1-jarig bestaan van Bier en Appelsap. Tijdens het 1e Bier en Appelsap Festival bij Buiten in de Kuil werd er volop geoefend door kinderen op de circusoefeningen en Circus Snor mag dan ook niet ontbreken op het 2e festival.

Bier en Appelsap Festival terugblik 2017

Dit jaar neemt Jasper een extra oefenpiste mee en ook zijn er een aantal circusspelletjes te doen. Dus zorg maar dat je een beetje soepel in de heupen bent, dan kunnen jij en je kinderen gaan balanceren op een grote bal, fietsen op een 1-wieler of de hoepels in bedwang houden!

Dit jaar werken we trouwens met kaartverkoop voorafgaand aan het festival. Ben je van plan om te komen? Bestel dan nu alvast je kaartje, want op is op!

Bier en Appelsap Festival terugblik 2017