Boekenpret met BookSpot

Op het Bier en Appelsap Festival, op een mooie plek op Veld 1 in de Botanische Tuinen, vind je straks de bedoeïentent van BookSpot, dé plek voor boekenpret!

boekenpret bookspot bier en appelsap festival hemelvaartsdag utrecht

Alles draait hier om kinderboeken: maar er zijn ook poppenkastvoorstellingen voor de allerkleinsten met Kolletje en Dirk, en een geestige theatervoorstelling van Silke, de moeder van Herre – bekend van De (niet zo) rampzalige avonturen van Herre. Zij geeft de kinderen super grappige tips om veilig de dag door te komen.
Daarnaast geeft Niki Smit, bekend van 100% Coco twee keer een modeworkshop voor de meiden! Wat ieder meisje wil weten over fashion: wat is een little black dress en wat zijn Bretonse strepen? Vervolgens gaan ze zelf aan de slag. En natuurlijk vertelt Niki over haarzelf en de film van haar boek 100% Coco, kan je haar eindelijk vragen wat je altijd al hebt willen weten en signeert ze haar boeken!

boekenpret bookspot bier en appelsap festival hemelvaartsdag utrecht

Maar ook bekende kinderboekenkarakters zijn van de partij: zo zou je zomaar Bram Botermans of Julius de Zebra in het wild kunnen tegenkomen. Hoe leuk is dat? Daarnaast kun je ook even bijkomen en kleurplaten maken, knutselen of gewoon even lekker chillen met een leesboekje in een hoekje.

Praktische zaken
Wanneer: Donderdag 10 mei, 11.00 – 20.00 uur (Hemelvaartsdag)
Waar: Botanische Tuinen, Utrecht
Kosten: Een kaartje kost 14,- (dit is incl. 1,50 servicekosten). Een familiekaart voor 4 personen kost 50,-.
Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Geef wel bij je reservering even aan dat ze meekomen! Met een toegangskaartje kun je overal zonder extra aan kosten aan mee doen of voorstellingen bezoeken. Vaak kost alleen een theaterkaartje al meer dan 15,- , dus dat kaartje heb je er zo uit!

Meer info en kaartverkoop: www.bierenappelsapfestival.nl.