Action Painting en meer creativiteit

Tijdens het Bier en Appelsap Festival vind je straks op veld 2 in de Botanische Tuinen een creatieve tent! Samen met leerlingen van het ROC Creative College hebben we leuke activiteiten voor je bedacht. Is het wat minder weer, dan zit je hier droog en schijnt de zon, dan is er volop schaduw in deze gezellige tent! Wat kun je allemaal doen?

Kom ook meedoen met Action Painting!
Vul je waterpistooltje deze keer niet met water, maar met verf en maak je eigen kunstwerk. Voor groot en klein! Schuilt er een kunstenaar in jou?

action painting bier en appelsap festival hemelvaart utrecht meivakantie

Vingerverf
Voor de allerkleinsten hebben we ook een toffe creatieve activiteit bedacht? Doop je vingers in de verf en maak je eigen vingerverfboom!

Versier een fles
In de creatieve tent kun je ook van gebruikte materialen weer iets hips maken. Versier bijvoorbeeld een fles, zodat je een toffe vaas hebt!

Maak een armband
Wist je dat je met de lipjes van een blikje hele toffe dingen kunt maken? Rijg de lipjes met een veter of lintje aan elkaar en je hebt een mooie armband!

armband maken bier en appelsap festivalMet een toegangskaartje kun je zonder extra kosten alle voorstellingen bezoeken en aan alle activiteiten meedoen. Dus ook aan alle knutselactiviteiten in de creatieve tent en je kunstwerken kunnen mee naar huis!

Praktische zaken
Wanneer: Donderdag 10 mei, 11.00 – 20.00 uur (Hemelvaartsdag)
Waar: Botanische Tuinen, Utrecht
Kosten: Een kaartje kost 14,- (dit is incl. 1,50 servicekosten). Een familiekaart voor 4 personen kost 50,-.
Kinderen t/m 2 jaar zijn gratis. Geef wel bij je reservering even aan dat ze meekomen!

Met een toegangskaartje kun je overal zonder extra aan kosten aan mee doen of voorstellingen bezoeken. Vaak kost alleen een theaterkaartje al meer dan 15,- , dus dat kaartje heb je er zo uit!
Meer info en kaartverkoop: www.bierenappelsapfestival.nl